ФК Хасково 1957 Димитровград || Герганин извор (с.Бисер)

Едва 8 отбора се включват в ОФГ Хасково

Една ОФГ с 8 мъжки отбора най-вероятно ще бъде рамката на областното футболно първенство при аматьорите за предстоящия сезон 2011-2012 г., обяви шефът на ОС на БФС Хасково Митко Маринов по време на сбирката с представители на аматьорските клубове, проведена във вторник. Това ще стане окончателно ясно в следващите 2 седмици. Дотогава ще има и някои неизвестни. Касае се, преди всичко, за отказалия се през миналото първенство от "В" група ФК Стамболово. Неговата съдба зависи от Общината и ще намерят ли възможности за финансиране на отбора, информира Хасковска Марица.


За първа тренировка в понеделник се събра съставът на Герганин извор (с. Бисер). Очаква са тази година в отбора на благодетеля Петър Вълчев да е с 18 футболисти, като ще се разчита на повече от миналогодишните титуляри. Предвидени са 2 или 3 контроли с други отбори от областната група, където бисерчани играят.

Първата от проверките ще бъде срещу завършилия на второ място през миналия сезон състав на Димитровград II (Горски извор). Амбициите на играчите на Герганин извор са повече от "скромни" - първо място в групата. През миналото първенство те се класираха 6-ти.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK