ЦСКА Черноморец

Черноморец чака 300 000 евро от ЦСКА

Черноморец Бургас показа договора между клуба и ЦСКА за продажбата на Мишел Платини. Както е известно, този трансфер през лятото на 2009 година предизвика много спорове между двата тима, като бургазлии настояват, че червените още не са се разплатили. Ябълката на раздора стана и ДДС-то в размер на 102 000 евро, което според бургазлии трябваше отдавна да е платено от ЦСКА.

 

Освен това от Армията имат да плащат близо 200 хил. евро по самата сделка. Досега ЦСКА и Черноморец успяваха да се разберат, но след като червените „откраднаха" звездата на бургазлии Анеси, двата клуба започнаха открита война. След два месеца ЦСКА ще подаде документи за лиценз за следващия сезон. Този път от Черноморец едва ли ще се съгласят да подпишат бележката за разсрочване на дълга. Това означава, че армейците трябва да им се издължат до последната стотинка, ако искат да вземат лиценз.

 

Самото пристигане на Мишел Платини в ЦСКА предизвика много въпросителни. Трансферната сума бе пазена в тайна, но впоследствие се разбра, че от Борисовата градина трябва да платят за играча 800 хил. евро. Изненадата бе пълна, защото Мишел Платини бе обявен за ненужен от Красимир Балъков, който тогава бе начело на бургазлии. Бразилският голаджия бе със статут на резерва, а за него бяха платени една камара пари.
БОЯ

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK