Черно море

Живко Атанасов пред договор с Черно море

Черно море ще предложи договор на   юношата   на Левски   Живко   Атанасов, ако младият играч задържи в оставащите три контроли на турска земя нивото, което показа в проверката срещу румънския Спортул.


"Включи се много успешно. Заслужава поздравления за представянето си, много съм доволен от него", каза треньорът на моряците Стефан Генов. Допреди година Атанасов, който е син на олимпийската шампионка Йорданка Донкова, бе капитан на дублиращия отбор на Левски.


След това се оказа ненужен при сините и игра в Септември Симитли и Чавдар Бяла Слатина, любопитното е, че кариерата му е сходна с тази на Росен Колев, който вече се наложи в Черно море. Той пък бе капитан на дубъла на ЦСКА, но армейците го натириха, а Стефан Генов го откри Като състезател на Ком-Миньор. Ако Живко Атанасов затвърди впечатленията, оставени до момента, след завръщането от лагера в Алания ще получи предложение за договор с щлуба до лятото на 2014 г., пише Тема Спорт.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK