ЦСКА

БФС възстановява правата на допингираните в ЦСКА

Наказаните футболисти на ЦСКА Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов ще се завърнат в игра. Днес БФС ще възстанови правата на тримата, научи "7 дни спорт" от два независими един от друг източника. До момента триото не можеше да играе заради положителните си допинг проби през есента след мачовете срещу Левски и Лудогорец.През миналата седмица Янчев, Стоянов и Трифонов подадоха индивидуални искания до футболната централа. Преди това тя ги отряза, тъй като молбите бяха подадени от името на клуба. Днес обаче ще бъде обявено, че тримата могат да играят до 5 април, когато ще се проведе заседание на Спортния арбитражен съд.


Това означава, че в най-лошия случай Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов ще могат да играят в неделя при гостуването на Видима. Следващият мач на червените е на 9 април, когато приемат аутсайдера Светкавица вкъщи, но тримата не са сигурни за него. Ситуацията с Костадин Стоянов пък е още по-сложна, тъй като освен че изтърпява наказание, той лекува и контузия, след като счупи крак. Трифонов и Янчев обаче тренираха индивидуално до момента и по всяка вероятност ще попаднат в групата за гостуването на Видима в неделя.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK