Миньор

Никифор Вангелов към БФС: Писна ми

Президентът на Миньор Перник Никифор Вангелов излезе с отворено писмо до ръководството на БФС. В него Вангелов определи двубоя с Литекс в събота като "ритуално клане".

 

Football24.bg предлага на Вашето внимание писмото без редакторска намеса:

 

Писна ми!…
Всяко действие има причини, повод и начало.
 

Причини:
Неадекватното ръководство на БФС.
- Вече седем месеца ПФК Миньор Перник чака решение на Арбитражния съд на БФС от проведено заседание на 01.09.2011 година по казуса „Даниел Златков”.
- ПФК Славия няма да получи лиценз за УЕФА, тъй като не спазва Нормативните документи на БФС и не желае да изплати Компенсация на ПФК Миньор Перник за футболиста Даниел Златков. А ще получи ли ПФК Славия лиценз за участие в следващото национално първенство?
 

Повод:
„Ритуалното клане” на отбора на ПФК Миньор Перник на стадиона в Ловеч на 07.04.2012 година.
- Младият, но „надежден” съдия от Велико Търново Стоян Денев, искаше да има основна заслуга при определянето на крайния резултат на срещата ПФК Литекс – ПФК Миньор Пк., но не му бяха достатъчни 94-е минути на мача.
 

Начало:
ПФК Миньор Перник ще предприеме протестни действия от 18.04.2012 година.
1. На футболната среща ПФК Миньор Пк. – ПФК Лудогорец, нашият отбор ще играе с юноши старша възраст.
2. Футболисти, треньори и всички фенове на Миньор, ще протестират срещу БФС с черни ленти.

При адекватни действия от страна на БФС, до 17.04.2012 година, а именно:
- Решение на Арбитражен съд на БФС от 01.09.2011 година, по наша искова молба. Кой нареди, футболиста Даниел Златков да бъде картотекиран на 27.08.2011 година (събота), след като лично Изп. Директор на БФС и Секретаря на СТК на 26.08.2011 година, по телефона съобщиха на Изп. Директор на ПФК Миньор Перник, че уважават молбата ни Даниел Златков да не бъде картотекиран в друг клуб, преди заседанието на Арбитражния съд на БФС.
- „Хигиенизиране” на съдийския състав – отстраняване от футбола на поръчковите съдии Ахмед Ахмед, Стоян Денев и техния попечител съдийският им наблюдател в Ловеч Светослав Славов,
на 18.04.2012 година, от 17:00 часа, РАЗГРАДЧАНИ ЩЕ УСЕТЯТ ЦЯЛАТА МОЩ НА „ПЕРНИШКИЯТ ВИНКЕЛ”.

Никифор Вангелов
09.04.2012г.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK