Черноломец (П)

Дунав преиграва мач заради реферски гаф

Мачът между Дунав 2010 и Черноломец 2004 (Попово) (2:2) от Североизточната „В" група може да се преиграе, твърди "Меридиан Мач". Това потвърдиха от ръководството на русенци, въпреки че председателят на Областния съвет на БфС в Русе Димитър Димитров-Кулеманс се изказа скептично за подобна възможност.

 

„Зависи какви мотиви в крайна сметка са изтъкнали от Дунав 2010 в жалбата си. Все още обаче няма подобно решение за проиграване", сподели Кулеманс. Именно той е подсказал на управниците в Дунав 2010 да пратят писмо до Зоналния съвет във Варна с искане за допълнително разглеждане на случая с „изгонването" на Юлиян Загоров в последните минути на мача срещу Черноломец.

 

В крайна сметка се оказа, че Гергов е допуснал формално нарушение на правилата със серията си от грешки. Той показа жълт картон на бранителя и като си мислел, че е втори, му вдигна и червен. След продължителни разправии обаче варненският рефер размисли и върна Загоров в игра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK