ЦСКА

Стойчо: Предварително знаехме какво ще стане в Перник! А ако това случи в Германия или Испания?

"Колебливо първо и добро второ полувреме. Търсехме трите точки и ги постигнахме. От това съм най-доволен. Смених Томас, защото исках да засилим играта в офанзивен план. Липсваше ни човек близо до Мораеш. Видяхте, че се получи.

 

Нямаме много офанзивни футболисти. Всички, които имахме взеха участие днес. Виждате, че тези млади момчета донесоха няколко точки с нашия екип. Много съм доволен от това. Червената фланелка тежи много и съм щастлив, че те издържат на напрежението. Преди всичко е важно да носиш духа на ЦСКА.

 

Отборът ни играе еднакво добре в атака и защита. Търсим един рационален футбол, който носи успех. Знаехме предварително какво ще се случи в Перник. Това е скандално. Вижте в Германия или Испания да се случи подобно нещо и какво ще се случи с този клуб и тези ръководители?", сподели старпи треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след победата с 1:0 над Славия.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK