Левски (Сухаче)

От Левски Сухаче отговори на ОС Плевен за изхвърлянето си от първенството

От ръководството на Левски Сухаче споделиха своето виждане за изваждането на отбора от групата. От клуба отвърнаха на ОС Плевен с декларация изпратена на Football24.bg.

 

Eто пълният текст на декларацията:

 

По повод горната "новина" - както във всяка лъжа и тук има и малко истина.  А цялата истина е тази,че в края на мача съдията дава спорна дузпа за гостите.  Мачът е без значение за класирането и досега ако изключим футболния правилник такова "чудо" - да се даде дузпа за гостите в края на нерешен мач в тази група не се е случвало. Това дава основание да се мисли, че това е чиста провокация срещу домакините имайки предвид по- надолу следните факти. Гостите отбелязват гол и един зрител удря страничния съдия,който сигнализира главния и последния прекратява мача. Едва тогава футболистите започват да го уговарят да не спира мача,но никой от играчите не е удрял никой съдия камо ли да е "пребит"!!!Срещу нашия клуб се води кампания незнайно защо като използват всякакви поводи свързани с нашия клуб. През пролетта отборът ни играе домакинските си мачове на чужди терени,като формалния повод е липсата на съблекалня. Наистина съблекалнята ни е в строеж,но има някои отбори-например.  


Тръстеник-чийто съблекални са в такова състояние,че съдии и отбори се обличат в колите. През сезона нашият отбор беше наказван на два пъти след инциденти на наши мачове, при които виновните бяха играчите на гостуващите отбори Червена звезда (Глава)-когато беше пребит от тях лице от охраната, и на лидерите  Мизия (Кнежа)-когато играчи на гостите недоволни от загубата нападнаха съдиите след мача и това пред погледите на полицаите. И за тези фрапантни инциденти наказани бяхме ние!!!(?)Това се знае от всички хора,които се интересуват от футбола в тази група. И как става така,че само в ОС на БФС Плевен не се разбира истината за тези факти. За тези инциденти сме писали жалби и до В. Търново и до София,но отговора е, че това е решението на Плевен и те не могат да го променят. Тогава кой все пак е над ОС на БФС Плевен- само небето ли?В някои медии пише,че това било третия такъв случай с публиката на Сухаче,но това както вече разбрахте изобщо не е вярно. Истината за публиката на Левски Сухаче е,че тя е най-многобройна от всички отбори в групата. Докато на другите срещи има по20-30 зрители, на нашите идват над 100,а на някои дербита над 300 зрители. Към представянето на отбора има интерес и от наши сънародници от чужбина ,отбора има интернет страница за повече информация. 

След последния мач,на който точно един (1 ) зрител предизвика това и проблема можеше да се реши без да се прекратява мача и всичко останало (но както и да е наистина в случая  имаме вина) и предвид предишните наказания без да сме виновни - тези факти обезсмислят обжалване от наша страна и търсене на истина и справедливост. Всички това  показва ,че има явно тенденциозно отношение към нашия клуб и сме жертви на някакъв заговор,което буди недоумение кой и защо иска да ликвидира футбола в Сухаче - единствената радост на бедните отрудени хора от селото. В допълнение важно е да се отбележи,че единствената загуба на лидера е точно от нас. И по принцип срещу силните отбори играем силно. Миналата година отново побеждаваме лидерите Червен бряг и на втория мач като гости водим с 1:0 и пак след инцидент предизвикан от съдията дал измислена дузпа за домакините наказаха трима от най- добрите ни футболисти. Разбираме стремежа да сте интересни и оригинални,но моля не използвайте такива определения като "побойници ,разбойници"  "пребити"и др. такива без да сте запознати с конкретните факти!Моля да вземете предвид всички тези факти и да коригирате информацията, за да не се заблуждават хората,които не са толкова в течение, а само четат някакви бомбастични заглавия>Молим за вашето съдействие  за представяне на цялата обективна истина за работата на ОС на БФС Плевен.  

 От ръководството, играчите и привържениците на ФК Левски Сухаче

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK