Миньор

Генерал Димитров: Вече чакаме първия транш от новите босове

Изпълнителният дирек­тор на Миньор (Пк) генерал Йордан Димитров сподели, че отборът е завършил на­пълно селекцията си. "Искаме през новия сезон да покажем, че сме израснали в игрови план. Всичко при нас ще е фе­ърплей. В момента не се це­лим в точно определено мя­сто. Главната задача пред отбора ще бъде да имаме ре­шаваща роля в първенство­то. Искаме да върнем феновете на стадиона. Затова футболистите се готвят се­риозно през подготовката. Надяваме се отново да по­стигнем добри резултати срещу грандовете Левски и ЦСКА. Приключихме със селек­цията.

 

Няма време да взима­ме повече играчи. Чакаме са­мо към отбора да се присъедини Тафраджийски от Видима. Имаме доста добри млади фут­болисти и през новия сезон ще разчитаме повече на тях ", каза шефът на "жълто-черните". Той добави, че бю­джетът е осигурен до зима­та. "Чакаме първия транш от новите благодетели да бъде преведен до края на сед­мицата. Кметицата Росица Янакиева и Общинският съ­вет са поели ангажимент за издръжката на клуба до зима­та. Още отсега се работи и върху осигуряването на бю­джета за пролетта. Няма да имаме финансови проблеми през сезона", завърши шефът на перничани.

 

"Тема;Спорт"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK