Черноломец (П)

Черноломец Попово няма да участва в СИ "В" група

Мъжкият oтбор на ФК „Черноломец - 04" - Попово няма да поднови участието си в Североизточна „В" група на първенството през футболния сезон 2012/2013.

 

Решението мъжкият тим да прекрати участието си в шампионата е окончателно, а причината е невъзможността да се отделят достатачно финансови средства, необходими за издръжка на отбора, пише GRADA.BG.

 

Детско-юношеската школа към клуба ще продължи да съществува с трите си формации: деца, юноши младша и юноши старша възраст. В предстоящия футболен сезон те ще се състезават в Зона „Русе". Първоначално предвидените средства в бюджета на клуба ще бъдат използвани за частичен ремонт на спортно-техническата база, както и за подпомагане развитието на детско-юношеската школа, в която към момента тренират около 60 деца. За да се подобри тренировъчната дейност на децата и юношите, ще бъдат назначени още поне двама треньори. Ръководството на клуба има идея да създаде и подготвителна група за деца от най-малка възрастова група и с това брояT на активно трениращите в детско-юношеската школа да надхвърли 80.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK