Велбъжд 1919 (Кюстендил) ФК Кюстендил (Кюстендил)

Ексклузивно: ФК Кюстендил и Велбъжд се обединяват

ФК Кюстендил и ФК Велбъжд Кюстендил се обединяват, научи Football24.bg. Това решение е станало факт само преди няколко дни, като едновременно с това са направени доста корекции в ръководството на новосформирания отбор. Иван Маринов-Маслара и неговият син Мартин Йорданов няма да са част от треньорския екип на обединения клуб. Техните места се заемат от Борис Христов и Красимир Петков. Николай Лозанов пък е освободен от поста спортно-технически директор.
Илчо Велинов няма да е повече директор на детско-юношеската школа на "Велбъжд". Освободен от поста старши треньор на юношите старша възраст на клуба е Георги Петров, а на негово място е назначен Любчо Тончев, който до момента ръководеше младшата възраст на ФК Кюстендил. 

Детско-юношеските отбори на ФК Кюстендил ще продължат участието си в първенствата до края на сезона, след което ще се направи селекция на футболистите за обединения клуб.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK