Warning: include_once(): Dynamic inheritance detected for class zend_view_helper_doctype in /home/tshirt24/foot24/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 390

Warning: include_once(): Autofiltering /home/tshirt24/foot24/library/Zend/View/Helper/Doctype.php in /home/tshirt24/foot24/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 390

Warning: include_once(): Recompiling /home/tshirt24/foot24/library/Zend/View/Helper/Doctype.php in /home/tshirt24/foot24/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 390
Прогнозирай и спечели в играта на Football24.bg! | Футбол 24

 

1. Общи положения - право на участие в играта имат всички потребители на сайта Football24.bg. За да участвате в играта, трябва да се идентифицирате (логнете) с профила си във Football24.bg. Участието в играта е напълно безплатно и не е обвързано с никакви финансови условия. Всеки участник има право на един профил в играта. Дублираните профили се засичат по IP, а при установяване на нарушение награди няма да се присъждат на всички профили, регистирани през един ip адрес.

 

2. Прогнози - всеки участник прогнозира конкретните мачове за деня, като посочи вероятния според него резултат. За познат точен резултат се присъждат 3 точки. За позната разлика - пример (прогноза 3:1, а получен резултат 2:0) се присъждат 2 точки. За познат знак - пример (прогноза 1:0, а краен резултат 4:1) се присъжда една точка.

 

3. Специфични случаи

3.1. Програмата за играта за текущия ден е достъпна от 0:01 часа. Понякога се налага добавянето на нови футболни срещи за деня, но те не могат да се прогнозират! За двубоите, за които се дава служебен резултат и които не са започнали, също не се приемат прогнози!

Всеки потребител може да провери, за които двубои са приемани прогнози и за кои не, кликвайки върху избраната среща.

3.2 Прогнози на срещи, които са прекратени, а след това е присъден служебен резултат за един от двата отбора, се считат за невалидни, като никой от участниците не получава точки.

3.3. Прогнози за срещи, които са прекъснати, а след това доиграни, са валидни!

3.4. При турнирни двубои, които са завършили с победа за един от двата отбора в продължение или при дузпи, за краен резултат се взима този в редовното време.

 

4. При подозрения за злоупотреби и по преценка на Football24.bg може Ви бъде отказана награда!

 

 

 

 

Пълен списък на мачовете за деня може да намерите тук

 

http://football24.bg/matches

 

За да прогнозирате просто трябва да влезете в профила на мача като кликнете върху "". Може да прогнозирате абсолютно всеки мач - колкото повече мачове прогнозирате - толкова повече точки може да съберете и респективно ШАНСЪТ ДА СПЕЧЕЛИТЕ Е ПО-ГОЛЯМ.

 

Прогнози могат да се дават до началото на всеки мач. След това прогнозите се затварят.

 

Класирането за месеца се формира на база всички прогнози за месеца, без изминали кръгове. Генералното класиране се формира на база всички прогнози на потребителя за сезона.

 

5. Мнения и препоръки изпращайте на office@football24.bg или тук

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK