ИГРАТА НА FOOTBALL24.BG И PALMSBET

1. Общи положения - право на участие в играта имат всички потребители на сайта Football24.bg. За да участвате в играта, трябва да напишете коментар с вашите прогнози под публикацията в официалната фейсбук страница на сайта Football24.bg - https://www.facebook.com/Football24, която ще бъде валидна всеки петък. Участието в играта е напълно безплатно и не е обвързано с никакви финансови условия. Всеки участник има право на един профил в играта. 

 

2. Прогнози - всеки участник прогнозира само конкретните мачове за седмицата, като посочи вероятния според него резултат. За да се бори за наградата, участникът трябва да познае точните резултати на всички двубои. 

 

ВАЖНО! При повече от един участник, който е познал крайните изходи на всички двубои, победителят се избира на случаен принцип и ще бъде обявен официално на страницата https://football24.bg/. 

 

3. Прогнози могат да се дават до началото на всеки мач. След това прогнози не се приемат.

 

4. При подозрения за злоупотреби и по преценка на Football24.bg може Ви бъде отказана награда!

 

5. Наградата е осигурена от официалния ни партньор PalmsBet и е в размер на 25 лева и 50 безплатни завъртания всяка седмица! Регистрирай се в PALMSBET ОТ ТУК! 

 

5. Мнения и препоръки изпращайте на office@football24.bg или тук

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK