efbet Лига Водещи новини Всички новини

Ивков: Левски още не е напълно спасен

Изпълнителнят директор на Левски Ивайло Ивков говори на пресконференцията на “Герена”, която даде старт на клубната кампания “Аз съм Левски”.

“Откриваме третата поред кампания “Аз съм Левски”. Измина точно година от старта на предходната кампания, която се увенча с добър успех. Това съвпадна и с началото на моята работа като изпълнителен директор на клуба. Година изпълнена с огромни предизвикателства и през която свършихме много – това е очевидно, без да навлизаме в детайли. Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов план. В същото време, поради тежкото наследство, което заварихме, клубът все още не може да се каже, че е напълно спасен. Затова с апел към всички левскари, искам да кажа, че тази кампания ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух.

Наред с другите ни инициативи, трябва да направим решителни крачки за финансовото спасение и стабилизиране на клуба. Тази кампания ще бъде и вот на доверие как се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде насочена в услуга на притежателите на членски карти, благодарение на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на утвърдените ни партньори. През последната година показваме, че при правилно управление този клуб може да се самоиздържа в един момент – нека да направим още една крачка, клубът има нужда от своя най-голям капитал – своите привърженици”, заяви Ивайло Ивков.

Свързани новини

Левски с пследен тренировъчен ден в Дубай

Palms Bet осигури 83 хил. лв на Левски

Мъри иска две нови попълнения

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P