efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Мъри: Ние сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира успеха на своя тим над Ботев Враца с 2:0 и скастри защитниците на отбора.

“Въобще не съм доволен от сериозността, динамиката и желанието на футболистите. Организацията не беше добра.  Ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. “Левски” не е социален дом, където да чакаш и да търсиш извинение Притеснен съм от играта в линията на защитата. Двамата централни защитници ми изглеждат в ужасно състояние, което е притеснително с оглед на това, че Ноа Сонко Сундберг е наказан за следващия мач. И двамата имат претенции да играят, но претенциите се защитават на терена”, каза Мъри, след което говори за срещата с феновете, която е утре.

Мажоритарният собственик Наско Сираков ще пропусне сбирката, организирана от привържениците. На нея ще бъдат Мъри и изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков.

 “Ние сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата. Ние сме задължени да имаме достатъчно уважение към тях. Каквито и въпроси да имат, ще отговорим честно и почтено. Не очаквам да се случи нищо кой знае какво, ще отговорим ясно на всички въпроси. Както е било досега”, завърши Стоилов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P