13/06/2024
efbet ЛигаВодещи новиниВсички новини

Официално: ЦСКА-София с нов собственик!

Официално: ЦСКА-София с нов собственик!, Football24.bg

ЦСКА обяви промени в собствеността на клуба. Фондация “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука” придоби 40% от акциите на “червените”, което означава, че ще разполага с толкова, колкото има и Гриша Ганчев. Останалите 20% са притежание на Христо Стоичков.

В ръководството на ЦСКА  влиза и нов изпълнителен директор – Стоян Орманджиев. От “Армията” са категорични, че първи приоритет остава построяването на нов модерен стадион.

В четвъртък от 10:00 часа Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция.

“40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават собственост на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола. Двамата заедно с Филип Филипов ще работят на ежедневна база за благото на любимия ни отбор. Вярваме, че идването на новите съсобственици ще допринесе за още по-доброто развитие на клуба, ще внесе още по-голяма стабилност в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по правилния път, който сме поели.

Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА. Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за пресконференции на ст. „Българска армия“. Всички журналисти са добре дошли! За нашите фенове ще излъчваме събитието на живо в YouTubе.”, написаха от клуба.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P